Echipamente active date

– Router-ul – tehnologia a făcut paşi importanţi în creşterea vitezelor şi a functionalităţilor iar routerele au ţinut pasul cu acest trend ajungând să poată înlocui în totalitate vechile servere de reţea, de la alocare a ip-urilor şi a filtrărior pe bază de adesă mac până la antiviruşi de reţea.

– Switch-ul fiind elementul central de interconectare dintr-o reţea de calculatoare are o importanţă deosebită. La ora actuală este un echipament extrem de performant, ce oferă conectivitate pentru orice tip de reţele. În functie de tipologia reţelei şi de necesităţile de trafic de date, acesta poate fi de diverse clase, de la un echipament standard până la un dispozitiv cu managementul parametrilor interni.

– Software-ul incorporat în aceste echipamente oferă o gamă largă de facilităţi pentru utilizator. În plus asigură managementul unităţii conform celor mai importante standarde.

– Echipamentele complexe pentru reţele mari permit gestionarea parametrilor de funcţionare de la distanţă şi au mecanisme software de corecţie.

– Sursa neîntreruptibilă asigură sistemelor o alimentare continuă cu energie electrică şi este destinată protecţiei echipamentelor din reţelele de calculatoare împotriva variaţiilor de tensiune sau a căderilor temporare ale reţelei electrice.

– Cardul wireless este destinat în special utilizatorilor de computere portabile sau sistemelor informatice mobile pentru conexiuni LAN în cadrul unor birouri sau spaţii cu caracter public. Produsul oferă mai multe niveluri de securitate, incluzând semnal în tehnologie Spread Spectrum şi criptarea datelor. Raza de acţiune pe care operează acest sistem este de până la 150 m.

 
 
Descarca Flash Player pentru a vedea continutul.
 

Meniu

Certificari

 
 
Made by
Servicii complete web design Bucuresti