Efracţie

Sistemul de detecţie şi alarmare în caz de efracţie este compus dintr-o serie de senzori conectaţi la unitatea centrală prin cablu sau prin unde radio la rândul lor conectate la sirene sau apelatoare ce anunţă alarma. Cei mai uzuali senzori indică deschiderea unei uşi sau a unui geam sau detecţia unei mişcări cu ajutorul unui detector infraroşu (PIR).
În funcţie de zona sau numărul de zone  în care s-a detectat alarma, în funcţie de timpul din zi sau de alţi factori particulari, centrul de monitorizare poate iniţia automat diverse acţiuni: să cheme ambulanţa, poliţia sau pompierii, sau să sune propietarul sau administratorul imobilului şi să încerce să confirme dacă alarma este una autentică.

Sistemele de securitate fac parte din viaţa noastră de zi cu zi, de aceea ele trebuie să fie cât mai uşor de utilizat şi bineînţeles fiabile. Compania noastră pune la dispoziţia clienţilor sisteme de detecţie şi alarmare în caz de efracţie de la producători consacraţi precum Honeywell sau Paradox, asigurând pe lângă instalarea şi punerea în funcţiune, proiectarea sistemului şi consultanţă de specialitate.

 
 
Descarca Flash Player pentru a vedea continutul.
 

Meniu

Certificari

 
 
Made by
Servicii complete web design Bucuresti