Interfonie / Videointerfonie

Interfoanele şi videointerfoanele sunt primele sisteme de protecţie ale unui imobil. Ele trebuie să asigure o barieră pentru intruşi dar şi un element de confort pentru proprietari, aceştia nemaifiind obligaţi să se deplaseze până la usă sau chiar până la poarta proprietăţii pentru a discuta cu cel care doreşte să intre.

– Posturile interioare sunt simple sau cu posibilitatea intercomunicării cu celelate interioare din imobil.

– Posturile exterioare pot fi aplicate sau îngropate în stâlpul porţii/uşii, cu protecţii antiploaie sau antivandal.

– Pentru zonele cu trecători violenţi există gama Antivandal cu caracteristici de protecţie crescute: butoane din inox, carcase turnate din aliaje dure, geamuri incasante pentru protecţia camerelor video, grile cu forme complexe pentru microfon şi difuzor.

– Camerele videointerfoanelor au LED-uri cu iluminare in spectrul infraroşu, asigurând o imagine clară chiar şi noaptea.

– Comunicaţia intre posturile exteriorare şi cele interioare se poate face în sistem analogic sau în sistem digital, în ultima variantă calitatea semnalului recepţionat fiind foarte bună şi distanţele de transmitere mult mai mari.

– Sistemele complexe cu transmisie digitală permit conectarea mai multor posturi exterioare cu diverse butoane de apel cu posturi interioare audio sau video care comunică cu cele exterioare şi intercomunică între ele, după diverse scheme de lucru.

– Yalele şi zăvoarele electromagnetice permit accesul prin uşile şi porţile protejate primind comandă directă de la un buton, sau acţionate de automatizări.

– Sistemele cu multe interioare pot fi: cu buton individual de acces pentru fiecare interior, tastatură cu cod pentru fiecare interior (nr. apartamentului), sau tastatură cu display digital pentru cele digitale care permit şi funcţii auxiliare (coduri prin care se aprinde lumina, porneşte ventilaţia etc)

– La sistemele monopost cu buton, (uşă birou spate, curte secundară imobil) se pot ataşa tastaturi cu coduri, pentru limitarea accesului.

– În funcţie de tipul imobilului, de necesităţile de comunicare între locatari, de condiţiile de securitate impuse, se configurează un sistem de interfon sau videointerfon care să indeplinească toate nevoile utilizatorului.

 
 
Descarca Flash Player pentru a vedea continutul.
 

Meniu

Certificari

 
 
Made by
Servicii complete web design Bucuresti