Supraveghere video

În ultimi ani sistemele de supraveghere video au devenit din ce în ce mai des întâlnite fie ca este vorba de o instituţie bancară, de o farmacie sau de mediul rezidenţial (exemplele pot continua). Nivelul tehnologic al sistemelor de supraveghere video a crescut din ce în ce mai mult, începând tranziţia de la de la sistemele Analogice la cele IP Megapixel. Compania noastră este parteneră cu Bosch şi Everfocus pentru sisteme analogice şi cu IqinVision, Mobotix, Hunt Electronic, Seetec şi Koukaam pentru sistemele IP Megapixel.

În funcţie de aplicaţie (locul instalării si nivelul de detalii solicitat), specialistiii noştri vă pot recomanda sistemul optim care să va satisfacă toate nevoile.

În cele ce urmează vom sublinia principalele avantaje de care puteţi beneficia în urma instalării unui sistem de supraveghere IP în dauna clasicului sistem analog
   Camerele analogice au un mare dezavantaj în ceea ce priveşte rezoluţiile, comparativ cu cele digitale megapixel. Rezoluţiile sistemelor analogice sunt limitate de standardul NTSC (folosit în America de Nord) la 704 x 480 pixeli şi standardul PAL (folosit în Europa şi în multe alte părţi ale lumii) la 704 x 576 pixeli. Dacă înmulţiţi aceste numere aflaţi numărul total de pixeli. (Pixelul este cea mai mică componentă a unei imagini. Prin pixeli se pot compara rezoluţiile camerelor).
   Standardele NTSC şi PAL limitează rezoluţiile sistemelor analogice la un maxim de aproximativ 400,000 pixeli sau 0.4 megapixeli. Îndeajuns pentru o supraveghere generală în zone în care sunt necesare camere dar adesea insuficient pentru a prezenta dovezi juridice. Dacă sunt prevăzute pentru a acoperi o suprafaţă de până la 4 m lăţime, rezoluţia este destul de bună pentru a identifica feţe si a citi numere de înmatriculare. În plus, datorită restrângerilor tehnice şi de cost, pentru a transmite imaginea la distanţă este necesară codarea/decodarea din analog în digital şi înapoi în analog. Veţi obţine astfel o rezoluţie mai mică de la camera analogică până la vizualizarea pe monitor. Reţineţi că vorbim despre cele mai bune camere analogice. Multe camere analogice folosite astăzi au rezoluţii mai mici decât cele premise de standardele NTSC sau PAL.
   Camerele IP pe de altă parte au avantajul că înregistrează şi transmit imagini digitale fără a fi necesară o conversie analogică în cameră sau de un video encoder. Prin urmare nu se pierde din calitate prin aceste conversii. Astfel, cu camerele IP obtineţi fiecare pixel pe care l-aţi plătit. În loc de imagini neclare şi înceţosate, primiţi imagini clare ale feţelor, numerelor de înmatriculare sau ale oricărui alt llucru ce apare în faţa camerei. În plus, camerele de supraveghere IP nu au rezoluţiile limitate, putând ajunge la rezoluţii de 5,2 megapixeli şi chiar mai mult. Pentru mai multe detalii puteţi vizita şi www.ipshop.ro

 
 
Descarca Flash Player pentru a vedea continutul.
 

Meniu

Certificari

 
 
Made by
Servicii complete web design Bucuresti